RB Auto - krovni koferi, krovni nosaci, patosnice, ratkapne

Uslovi korišćenja

Opšti uslovi i korišćenje sajta

 

Poštovani kupci i korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sve uslove.

Korisnici prihvataju korišćenje sadržaja sajta Rbautooprema.rs isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Svaka poseta našem sajtu Rbautooprema.rs, kao i kupovina putem njega, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za vas neprihvatljivi iz bilo kog razloga, molimo vas da onda ne koristite naš sajt.

Rbautooprema.rs Vam želi uspešnu kupovinu.

   Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge Rbautooprema.rs. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

  1. Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
  2. Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, porudžbina je neopoziva.
  3. Prodavac se obavezuje da poručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  4. U slučaju bilo kakve promene prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde porudžbine.
  5. Sve eventualne promene sem promena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene porudžbine.

Autorska prava i prava na izmene sadržaja

    Rbautooprema.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Korisnicima sajta Rbautooprema.rs strogo je zabranjeno korišćenje specijalizovanih programa radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvi hakerski napadi u cilju onesposobljavanja sajta. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

    Sva prezentovana roba nije dostupna u svakom trenutku. Fotografije ne moraju biti 100% identične proizvodima. Rbautooprema.rs zadržava pravo promena cena, usluga, slika, specifikacija delova odnosno bilo kog sadržaja bez prethodne najave.

 Izmene uslova korišćenja

   Rbautooprema.rs može revidirati Uslove korišćenja bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta i neće biti odgovoran za moguće posledice proizišle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama i slanjem email obaveštenja svim registrovanim korisnicima. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove korišićenja koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući.

Vaš RB Auto